logo NCGeo

Jaarverslagen

In de jaarverslagen van de NCG zijn de activiteiten beschreven van de Nederlandse Commissie voor Geodesie (NCG), haar subcommissies en eventuele taakgroepen.

Elk jaarverslag bevat een speciaal voor het jaarverslag geschreven artikel over een actueel onderwerp.

De jaarverslagen zijn te downloaden.

Per 1-1-2014 is de NCG opgevolgd door de stichting Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-Informatica (het NCG). Het NCG zet de activiteiten van de NCG voort. Vanaf 2015 worden door het NCG jaarverslagen opgesteld. Deze jaarverslagen geven de activiteiten van het NCG en haar commissies over het betreffende jaar weer en in het kort de financiële situatie. Per 1-1-2014 wordt de financiering van het NCG niet meer door de KNAW verzorgd, maar door een tiental NCG-partners vanuit de wetenschap.

Geodetic Work in the Netherlands

Over de periode 1924 t/m 1994 zijn er voor de General Assembly van de International Association of Geodesy (IAG) van de International Union of Geodesy and Geophysics (IUGG) verslagen gemaakt over de activiteiten in Nederland op geodetisch gebied (driehoeksmetingen, waterpassingen, zwaartekrachtmetingen, bodembeweging, satellietmetingen, mariene geodesie, etc.).

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com