logo NCGeo

NCG- Beleidsstukken

Het Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-Informatica (het NCG) heeft op 17 mei 2017 het “NCG Beleidsplan 2017-2022” vastgesteld.

Met dit beleidsplan wil het NCG het aandachtsgebied voor het komende vijf jaar opnieuw vastleggen en de activiteiten afstemmen met andere overkoepelende organisaties in Nederland.

GeoSamen. Onder die titel presenteren overheid, bedrijfsleven en wetenschap in 2014 in gezamenlijkheid een breedgedeelde visie op de toekomst van de geosector.

De Nederlandse Commissie voor Geodesie heeft in haar vergadering op 11 december 2009 het rapport 'Huidige organisatie en ontwikkelingsrichting van de geodetische infrastructuur in Nederland. Na vergelijking met onze buurlanden' vastgesteld. Het rapport is opgesteld n.a.v. de groeiende zorg over de continuïteit en de toekomstige kwaliteit van de Nederlandse geodetische infrastructuur. In het rapport worden aanbevelingen gedaan om verbetering aan te brengen in...

De NCG voert in opdracht van het ministerie van VROM het strategiehouderschap kennis, innovatie en educatie uit van GIDEON - Basisvoorziening geo-informatie Nederland. Hiervoor heeft de NCG het rapport "Nederland 2020 - Virtuele Delta". Agenda en aanpak kennis, innovatie en educatie - Gideon Strategie 7 opgesteld.

Het rapport constateert dat de geo-informatie steeds meer...

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com