logo NCGeo

dinsdag, 03 september 2019 15:30

GIN NCG Scriptie Award 2019

GIN-NCG-Scriptieprijs 2019

Uitvraag naar scripties die willen meedingen

De zoektocht naar de beste scriptie is in het leven geroepen om nieuw talent te ontdekken en om een volgende generatie aan het geo-domein te binden. Met deze prijs komen net afgestudeerden in de picture te staan. Docenten/Opleidingscoördinatoren van geo-gerelateerde opleidingen van alle niveaus, kunnen twee scripties per opleiding insturen.

Wie mag er meedoen?
Alle opleidingen op zowel MBO/HBO/WO bachelors en masters mogen per geo-gerelateerde opleiding 2 scripties van het studiejaar 2018-2019 insturen die zij willen voordragen voor de scriptieprijs.

Phd scripties zijn uitgesloten. Het NCG heeft al een prijs voor Nederlands Phd onderzoek. Dit zijn de Tienstra Onderzoeksprijs die eens per twee jaar wordt uitgereikt en de Otto von Gruber Award die eens er vier jaar internationaal wordt uitgereikt.

Hoe wordt een scriptie voorgedragen?
De docenten/opleidingscoördinatoren ontvangen hiervoor een mail van het GIN of het NCG. Zij kunnen hun voordracht opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er kunnen maximaal 2 kandidaten worden voorgedragen.

Het is verplicht in de voordracht een link toe te voegen naar de digitale versie van de scriptie.

Insturen kan tot 15 oktober 2019.

Ben je student en wil je meedoen met de GIN-NCG-Scriptieprijs? Je kunt je helaas niet zelf inschrijven. Wel kun je natuurlijk je opleidingscoördinator attenderen op de prijs en aangeven waarom jij vindt dat je een goede scriptie hebt geschreven!

Moet je lid zijn van GIN?
Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Alle afgestudeerden van 2018-2019 mogen meedoen met de GIN-NCG-Scriptieprijs.

Wie gaat dit beoordelen?
Na 15 oktober 2019 zal onze deskundige jury de inzendingen beoordelen. Zij houden hierbij rekening met de aard van de opleiding (MBO/HBO/WO). Let op: er zal 1 winnaar uitkomen! Appels met peren vergelijken? Wij vinden van niet, het gaat om een scriptie die opvalt, gewogen naar opleiding en opleidingsniveau. Het doel is jong talent vroeg te ontdekken en in de schijnwerpers te zetten.

Wanneer wordt het uitgereikt?
Tijdens het GIN-Gala 2019 op 19 november 2019, tijdens GeoBuzz, vindt de bekendmaking en uitreiking van de GIN-NCG-Scriptieprijs plaats. Dit exclusieve netwerkevenement zal alleen op uitnodiging te bezoeken zijn. De winnaar van de GIN-NCG-Scriptieprijs ontvangt onder embargo een toegangsticket!

Prijs

  • Een cheque van maar liefst € 500,-. Deze wordt ter beschikking gesteld door het NCG.
  • Een artikel over de scriptie in het magazine Geo-Info.
Laatst aangepast op donderdag, 05 september 2019 12:05
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com