logo NCGeo

dinsdag, 10 mei 2016 07:15

FIG Working Week 2020 komt naar Amsterdam

FIG Working Week 2020 komt naar Amsterdam

Vrijdag 6 mei, is in Christchurch, Nieuw Zeeland, door het FIG (International Federation of Surveyors) gestemd over de locatie van de Working Week in 2020.

De Working Week is een jaarlijkse bijeenkomst. Het FIG secretariaat en bestuur organiseert in samenwerking met de lokale gastheren een aantal seminars, presentaties en beurs. Op deze manier kunnen de programma's van de verschillende commissies verder uitgewerkt worden.

Na een presentatie van de Nederlandse delegatie (Geo-informatie Nederland, Kadaster, ITC, Universiteit Twente en GIM International) op maandag 2 mei, is Amsterdam verkozen boven Interlaken (Zwitserland).

Het voorgestelde thema van de Working Week in mei 2020 is ‘Smart Surveyors for Land and Water Management’.

Naar verwachting komen ongeveer 1500 deelnemers uit de hele wereld naar de RAI in Amsterdam om de stand van zaken over het thema met elkaar te bespreken. Ook zal aandacht besteed worden aan de benodigde competenties voor de toekomst, zodat de vakkennis up to date blijft.

“Het GIN is er trots op dat ze de FIG Working Week 2020 mogen organiseren in Amsterdam en kijken er vol vertrouwen naar uit. Het GIN wil, samen met de deelnemers, ons vak en vaardigheden verder ontwikkelen t.b.v. de uitdagingen voor een duurzame wereld."

Peter Hoogwerf, voorzitter organisatie comité.

 

Meer informatie:

Marien de Bakker, Bestuurslid GIN tel. 06-46141177 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paula Dijkstra, Kadaster, tel. 06-52062323 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie over FIG: http://www.fig.net/

Bidbook: http://www.holland.com/files/pdf-viewer/meetings/nl/FIG/#6[1] precieze datum wordt nog vastgesteld

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com