logo NCGeo

zondag, 27 november 2022 14:38

NCG Talent Program – oproep voor projecten

Het NCG stimuleert de ontwikkeling van jong talent op het gebied van geodesie en geo-informatica en levert financiële bijdragen aan activiteiten zoals studiedagen, workshops en seminars van jonge onderzoekers verbonden aan een universiteit, onderzoeksinstituut of hbo. Per ingediend project wordt maximaal € 1.000 aangeboden.

Het NCG Talentprogram is bedoeld voor iedereen onder de 35 jaar die actief is of wil worden op het gebied van geodesie en geo-informatica. Het moet innovatief zijn, activiteit moet connectiviteit en inclusiviteit bevorderen of op zijn minst beantwoorden aan twee van deze drie criteria.

Het is het hele jaar mogelijk om een ​​voorstel in te dienen. Het NCG-bestuur de ingediende voorstellen beoordeelt twee keer per jaar en stelt de hoogte van de NCG-bijdrage vast. Bij toekenning van het beschikbare jaarbudget kunnen dat jaar geen nieuwe voorstellen worden gehonoreerd.

Stuur een kort plan van aanpak naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het NCG beoordeelt de inzendingen zo spoedig mogelijk. Direct na de beoordeling vindt terugkoppeling naar de aanvragers plaats.

Bezoek https://ncgeo.nl/index.php/nl/ncg/ncg-talent-program  voor meer informatie.

Laatst aangepast op maandag, 10 april 2023 20:17
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com